Privatumo politika ir slapukai

  1. Siekiame saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kad mūsų atliekamas asmens duomenų tvarkymas atitiktų 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (toliau – BDAR), o Jūsų asmens duomenys būtų apsaugoti nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo kitokio neteisėto tvarkymo.
  2. Atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką, kad suprastumėte, kokiais tikslais renkame Jūsų duomenis ir kaip juos naudosime.

Asmens duomenų valdytojas

  1. Atsakingas Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB „Sanleda“, juridinio asmens kodas: 303204751, adresas: Ąžuolyno g. 7, Vilnius, el. pašto adresas: info@coat4pro.com.

Duomenų tvarkymo tikslai

  1. Asmens duomenis renkame ir naudojame tik nustatytais bei aiškiai apibrėžtais ir teisėtais tikslais. Jums naudojantis UAB „Sanleda“ ir elektroninės parduotuvės www.coat4pro.com paslaugomis, asmens duomenis tvarkome šiais tikslais:
  • pirkėjo el. paskyros sukūrimo ir administravimo tikslu mes tvarkome šiuos Jūsų duomenis: vardas, pavardė, adresas, telefonas, el. pašto adresas, paskyros prisijungimo vardas, slaptažodis. Šie asmens duomenys tvarkomi sutarties vykdymo teisiniu pagrindu ir saugomi 2 (dvejus) metus nuo paskutinio prisijungimo prie Jūsų paskyros dienos;
  • mūsų prekių ir paslaugų teikimo, pasiūlymo paruošimo pagal užklausą, pirkimo-pardavimo sutarties įvykdymo tikslu mes tvarkome šiuos Jūsų duomenis: vardas, pavardė, individualios veiklos numeris, PVM mokėtojo kodas, adresas, telefonas, el. pašto adresas, paskyros prisijungimo vardas, slaptažodis, užsakomų prekių ar paslaugų pavadinimai, kiekis, kaina, atsiskaitymo duomenys, prekių atsiėmimo vieta / pristatymo adresas. Mes neturėsime galimybės tinkamai paruošti užsakymo, išspręsti kilusių klausimų dėl užsakymo suformavimo ir įvykdymo, išsiųsti Jums užsakytas prekes, jei Jūs nenurodysite savo vardo, pavardės, adreso ir kitų kontaktinių duomenų. Jei bus reikalinga, mes su jumis susisieksime telefonu arba elektroniniu paštu, kad išsiaiškintume reikalingus duomenis šiame punkte nurodytiems tikslams pasiekti. Šie asmens duomenys tvarkomi sutarties vykdymo teisiniu pagrindu ir saugomi 10 (dešimt) metų po sutarties pabaigos;
  • atsiskaitymo, sąskaitų išrašymo ir pateikimo tikslu. Atsiskaitymo už prekes, mokėjimų priėmimo ir grąžinimo (jei reikalinga), sąskaitų išrašymo tikslu tvarkome šiuos Jūsų asmens duomenis: vardas, pavardė, individualios veiklos numeris, PVM mokėtojo kodas, adresas, el. pašto adresas, banko sąskaitos numeris. Šie asmens duomenys tvarkomi sutarties ir įstatyminės prievolės vykdymo teisiniu pagrindu ir saugomi 10 (dešimt) metų po sutarties pabaigos.
  • užklausų, prašymų, skundų išsprendimo tikslu. Atsakydami į Jūsų klausimus, nurodytas problemas, skundus ar prašymus, Jūsų užklausoje pateiktus vardą, pavardę, el. pašto adresą ir visus kitus asmens duomenis tvarkysime siekdami užtikrinti savo teikiamų paslaugų kokybę ir Jums atsakyti, išspręsti kilusias problemas. Šiuo atveju gauti duomenys bus saugomi kaip 3 (metus) nuo užklausos išsprendimo;
  • rinkodaros pranešimų siuntimo tikslu. Jei pirkdami prekes elektroninėje parduotuvėje www.coat4pro.com, užsisakydami naujienlaiškį, siųsdami užklausas, registruodamiesi akcijoje, žaidime ar pan., davėte savo sutikimą, mes galime Jums siųsti rinkodaros pranešimų, pasiūlymų. Šiuo tikslu tvarkysime Jūsų asmens duomenis: vardą, pavardę, el. pašto adresą. Šie asmens duomenys tvarkomi ir saugomi 2 (dvejus) metus nuo Jūsų sutikimo davimo dienos arba paskutinio apsipirkimo elektroninėje parduotuvėje dienos;

Svetainės naršymo duomenys 

  1. Norėdami, kad elektroninė parduotuvė www.coat4pro.com klientams būtų kuo patogesnė naudotis, ją nuolat tobuliname ir atnaujiname. Šiam tikslui su Google Analytics ir _____ sistemų pagalba stebime, analizuojame ir vertiname:
  • interneto protokolo (IP) adresą ir įrenginio indentifikatorių;
  • svetainės puslapių lankomumą;
  • svetainėje praleistą laiką;
  • naršyklės naudojimą;
  • kokiuose įrenginiuose yra skaitoma svetainė;
  • paspaudimu skaičių;
  • pelės judesius;
  • ir pan.
  1. Visi aukščiau minėti duomenys mums yra pateikiami visiškai nuasmeninti. Teisinis pagrindas tvarkyti tokią informaciją – mūsų teisėti interesai gerinti svetainės ir mūsų komercinės informacijos pasiekiamumą ir naudojimą. 
  2. Daugiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šis įrankis leidžia rinkti, galima sužinoti čia: https://support.google.com/analytics/answer/1012034?hl=lt&ref_topic=6157800#zippy=%2C%C5%A1iame-straipsnyje 
  3. Norint, kad Google Analytics įrankis nefiksuotų naršymo internete informacijos, galima panaudoti Google Analytics atsisakymo naršyklės papildinį https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ 

Slapukai

  1. Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai. Tai mažos teksto rinkmenos, kurios išsaugomos jums apsilankius svetainėje. Tinkamam svetainės veikimui juos naudoja daugelis elektroninių parduotuvių. Jums lankantis mūsų svetainėje ar ja naudojantis, taip pat naudojantis mūsų paslaugomis, mes arba mūsų įgalioti paslaugų teikėjai galime naudoti slapukus, padedančius mums geriau, greičiau ir patikimiau Jus aptarnauti, taip pat reklamos tikslais.  
  2. Pirmą kartą lankantis mūsų interneto svetainėje paprašysime Jūsų patvirtinti, jog sutinkate, kad būtų naudojami slapukai šioje Privatumo politikoje išdėstytomis sąlygomis.
  3. Slapukai skirstomi į:
  • ilgalaikiai – galioja ir nėra ištrinami baigus lankytis mūsų svetainėje;
  • trumpalaikiai – išsitrina automatiškai uždarius mūsų svetainę;
  • būtinieji – be jų svetainė ar puslapis veiks nekokybiškai, pvz. vartotojo naudojama naršyklė gali neatkurti mūsų svetainės turinio;
  • pasirenkamieji – šie slapukai yra įrašomi tik gavus lankytojo sutikimą, t.y. paspaudus mygtuką „Sutinku“ iššokančioje slapukų pasirinkimo juostoje.
  1. Naudojami slapukai:
  • funkciniai – atsimena pirkėjų pasirinktus nustatymus (kalba, valiuta, laiko zona ir t.t.);
  • registracijos – atpažįsta, ar svetainėje lankosi naujas lankytojas, ar tas, kuris jau lankėsi anksčiau (registracijos palengvinimui, peržiūrėtų prekių pateikimui ir t.t.);
  • statistiniai – fiksuoja svetainės lankomumą ir renka kitus statistinius duomenis;
  • marketinginiai – pateikia reklamą, atsižvelgiant į ankstesnių apsilankymų duomenis;
  • trečiųjų asmenų – mūsų partnerių naudojami slapukai svetainės lankytojams analizuoti ir vertinti (pvz. Google Analytics, socialinių tinklų).
  1. Slapukų teisinis pagrindas yra BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktas, pagal šį punktą slapukai apdoroja duomenis, kad būtų pasirašyta sutartis arba sutarties tvarkymo tikslais. Jei duomenų apdorojimas skirtas ne sutarties sudarymui ar sutarties įvykdymui, tuomet mūsų teisėtas interesas yra pagerinti svetainės funkcionalumą (pvz. pirkinių krepšelio veikimą). Tokiu atveju teisinis pagrindas yra BDAR 6 straipsnio 1 dalies f) punktas.  Kai slapukai naudojami lankytojo parinktims įsiminti, statistiniais ir pritaikytos reklamos teikimo tikslais – lankytojo sutikimas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktas).
  2. Paprastai slapukuose nėra saugoma jokia informacija, kuri galėtų tiesiogiai identifikuoti naudotojo tapatybę, tačiau Jūsų asmeninė informacija, kurią mes tvarkome, gali būti siejama su Jūsų naudojimusi kompiuteriu ar kitu įrenginiu, įskaitant naršymą interneto svetainėse ir kita slapukų pagalba gauta ir saugoma informacija.

Slapukų atsisakymas

  1. Daugelis interneto naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Svetainės lankytojai savo nuožiūra gali užblokuoti ar ištrinti slapukus ir panašius unikalius identifikatorius, jeigu tai jiems leidžia jų naršyklės ar įrenginio nustatymai.
  2. Jei yra atsisakoma ar užblokuojami slapukai ir kitos panašios technologijos, kai kurios mūsų elektroninės parduotuvės funkcijos Jums gali būti neprieinamos arba jos gali veikti ne taip efektyviai.
  3. Daugiau informacijos apie tai, kaip pašalinti slapukus, o taip pat kitos aktualios informacijos, susijusios su slapukų naudojimu, galima rasti interneto svetainėje https://www.allaboutcookies.org/

Rinkodaros pranešimai

  1. Jei pirkdami elektroninėje parduotuvėje www.coat4pro.com, užsisakydami naujienlaiškį, siųsdami užklausas, registruodamiesi akcijoje, žaidime ar pan., davėte savo sutikimą, nurodytu elektroniniu paštu ar telefono numeriu kartais atsiųsime rinkodaros pranešimų, kad sužinotumėte mūsų naujienas ir galėtumėte susipažinti su mūsų produktais ir juos rasti, įskaitant apklausas paslaugų kokybei įvertinti.
  2. Mūsų siunčiamų pranešimų galima bet kuriuo metu atsisakyti:
  • paspaudžiant nuorodą „atsisakyti prenumeratos“ bet kuriame naujienlaiškyje;
  • informuojant mus el. paštu info@coat4pro.com arba siunčiant laišką šioje Privatumo politikoje nurodytu įmonės adresu.
  1. Jums atsisakius tiesioginės rinkodaros pranešimų, mes atnaujinsime Jūsų asmens duomenų tvarkymo nustatymus, kad tiesioginės rinkodaros pranešimai Jums nebebūtų teikiami. Atkreipiame dėmesį, kad mūsų sistemose tvarkomų asmens duomenų atnaujinimas gali užtrukti kelias dienas, taigi kurį laiką, kol Jūsų užklausa dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų atsisakymo bus vykdoma, dar galite gauti minėtus pranešimus.
  2. Atsisakius tiesioginės rinkodaros pranešimų, informacija apie Jūsų užsakytas paslaugas (pavyzdžiui, naujausia informacija apie užsakymą) bus ir toliau Jums teikiama.

Kas gali peržiūrėti duomenis

  1. Duomenų neparduodame ir juos laikome saugiai pagal visus Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus. To paties reikalaujame iš visų mūsų partnerių, kurie gali turėti prieigą prie duomenų.
  2. Duomenis peržiūrėti gali:
  • UAB „Sanleda“ darbuotojai, kurie prižiūri interneto svetainės turinį ir veikimą;
  • UAB „Sanleda“ darbuotojai, kurie aptarnauja pateiktus užsakymus, atsako į gautas užklausas;
  • tiekėjai, kurie suteikia svetainės turinio valdymo sistemų ir svetainės talpinimo paslaugas;
  • Google LLC – internetinės svetainės analitikos paslaugos tiekėjas;
  • tiekėjai, kurie suteikia reklamos, rinkodaros, buhalterines paslaugas;
  • taip pat galime bendradarbiauti su trečiomis šalimis dėl efektyvios internetinės reklamos. Tik mums leidus ir sutikus, mūsų internetinėje svetainėje trečioji šalis gali patalpinti savo slapukus. Šiems slapukams galioja trečiųjų šalių slapukų politika, todėl mes neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių slapukų privatumo nuostatas.
  1. Jūsų asmens duomenis tretiesiems asmenims perduosime tik būtinais atvejais, tokių kategorijų duomenų gavėjams:
  • mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis savo draudikams ir profesionaliems konsultantams ar teisininkams dėl rizikos valdymo, profesionalių konsultacijų arba siekiant pareikšti, vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus;
  • su prekių pirkimu susijusias finansines operacijas interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai. Jūsų finansinių operacijų duomenis savo mokėjimo paslaugų teikėjams atskleidžiame tik tiek, kiek būtina mokėjimo operacijoms atlikti, pinigams grąžinti ir skundams nagrinėti;
  • Specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, elektroninio pašto paslaugų teikėjams, naujienlaiškių siuntimo, apklausų vykdymo, socialinių tinklų paskyrų administravimo, klientų aptarnavimo centrų, rinkodaros, duomenų apsaugos pareigūno paslaugų teikėjams;
  • mes pasitelkiame tik tuos paslaugų teikėjus, kurie yra įdiegę/įsipareigoja įdiegti atitinkamas technines ir organizacines priemones, kurios užtikrintų atitinkamą duomenų tvarkymo saugos lygį, atitinkantį fizinių asmenų, kurių duomenys bus tvarkomi pagal duomenų tvarkymo sutartį, teisių ar laisvių pažeidimo riziką, o toks duomenų tvarkymas atitiktų BDAR reikalavimus.
  1. Jūsų asmens duomenis galime perduoti ne tik aukščiau nurodytais atvejais, bet ir vykdydami savo teisinius įsipareigojimus, įstatymines prievoles, taip pat iškilus būtinybei apsaugoti Jūsų ar kitų asmenų interesus.

Jūsų teisės

  1. Jūs turite šias su asmens duomenų apsauga susijusias teises:
  • teisę gauti informaciją apie asmens duomenų tvarkymą;
  • teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes saugome;
  • teisę reikalauti ištaisyti Jūsų asmens duomenis, kuriuos mes saugome (daugelį jų galite ištaisyti prisijungę prie savo paskyros);
  • teisę paprašyti, kad mes pašalintume Jūsų asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • teisę apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą;
  • teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys;
  • teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais;
  • teisę į duomenų perkeliamumą; 
  • teisę atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis;
  • teisę pateikti skundą priežiūros institucijai.
  1. Mes turime teisę atsisakyti pateikti Jūsų tvarkomus duomenis, jei nustatomos teisės aktuose nurodytos aplinkybės, kurioms esant asmens duomenys nėra teikiami. 
  2. Kai kurios teisės apima daug aspektų, todėl šioje Privatumo politikoje pristatome tik pagrindinius. Rekomenduojame susipažinti su atitinkamais teisės aktais ir priežiūros institucijų gairėmis, kad žinotumėte visą informaciją apie savo teises.
  3. Jei norite įgyvendinti savo teises, arba turite klausimų dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo ar teisių įgyvendinimo, rašykite mums elektroniniu paštu info@coat4pro.com. Stengsimės atsakyti Jums kuo greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. 
  4. Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame asmens duomenų apsaugą reglamentuojančius teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios adresas L. Sapiegos g. 17, LT-10312 Vilnius, internetinė svetainė www.vdai.lrv.lt. Visais atvejais, prieš teikdami skundą, susisiekite su mumis, kad kartu galėtume rasti tinkamą ir taikų sprendimą.

Atsakomybė

  1. Jūs esate atsakingi, kad Jūsų pateikiami asmens duomenys būtų teisingi, išsamūs ir tikslūs. Mes nebūsime atsakingi už žalą, kurią Jūs patyrėte dėl to, kad mums nurodėte neteisingus ar neišsamius duomenis, ar laiku neinformavote mūsų apie duomenų pasikeitimus. 
  2. Jei mums pateikiate trečiųjų asmenų asmens duomenis, Jūs privalote juos įspėti, kad mes tvarkysime ir jų asmens duomenis šioje Privatumo politikoje nurodytais tikslais. 

Privatumo politikos pakeitimai

  1. Mes galime bet kada keisti šią Privatumo politiką, kad ji tinkamai atspindėtų tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis. Tokie pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo šioje svetainėje dienos.
  2. Atlikę reikšmingų pakeitimų, apie tai pranešime interneto svetainėje, kad Jūs galėtumėte peržiūrėti šiuos pakeitimus prieš toliau naudodamiesi mūsų interneto svetaine, arba Jus informuosime elektroninio pašto pranešimu.

Paskelbta:  2023-